Medicinsk Fotvård 600kr

Vi börjar med ett avslappnande och uppmjukande fotbad, sedan klipper och slipar jag naglar, tar bort förhårdnader, jag behandlar eventuella liktorn, fotvårtor, eller hudsprickor mm.  Slipar huden och avslutar med en kortare fot och underbensmassage. Behandlingen tar ca 60 min men kostnaden för behandlingar är ej räknad på tid.

 

Fotvård som friskvård, momsbelagd 750kr

Denna behandling passar perfekt för dig som vill utnyttja friskvårdsbidraget du får genom ditt jobb. Först får du ett avkopplande och uppmjukande fotbad, därefter klipper och slipar jag naglarna, tar bort förhårdnader

 

Klassisk delvårdsbehandling 450kr

I denna behandling riktar vi in oss på ett specifikt område efter ett uppmjukande fotbad, som till exempel naglarna, eller en förhårdnad eller annat enstaka område.

 

Behandling av fotvårtor 350kr

Första besöket gör jag en koll på om det är en vårta, på vilken behandlingsform vi ska använda och informerar utifrån det hur vi ska gå vidare. Jag tar bort kringliggande förhårdnad, lägger på vårtmedel som passar, och ger egenvårdsårdsrekommendationer till nästa besök. Denna behandling kan endast bokas per telefon. Välkommen att ringa!

 

Vårtbehandling fortsättning 200kr

Vi fortsätter jobba med vårtan/vårtorna genom att jag avlägsnar förhårdnader som bildats och lägger på ett utvalt vårtmedel, och kan också utvärdera hur hemmavården fungerar. Denna behandling är ca 15min

 

Nageltrångsbehandling 450kr

Den här behandlingen kan bokas per telefon

Behandlingen börjar (oftast) med ett fotbad för att mjuka upp nagel och hud för att underlätta behandlingen. Jag undersöker och behandlar nageltrånget med passande metod. Ofta kan det behövas flera behandlingstider (ingår ej i detta pris)

 

Tillsyn Nageltrång 250kr

Följer upp hur det ser ut och hur vi ska gå vidare i behandling av nageltrånget. Ca 15min


Tillsyn specifikt ärende  170kr

Tillsyn på redan gjord behandling. Omläggning och dyl.

 

Massage fot och underben 450kr

Ett avslappnande fotbad med efterföljande fot och underbensmassage med anpassad kräm/olja. Meddela gärna allergier. Ca 40 min


Diamantbehandling 820kr

Ett avkopplande och uppmjukande fotbad med footpeeling , en hel fotvårdsbehandling, massage fot och underben, lackade naglar(få med lacket hem)