Medicinsk Fotvård 650kr

Vi går igenom vad du önskar få hjälp med. Klipper och slipar naglar, tar bort förhårdnader, jag behandlar eventuella liktorn, fotvårtor, eller hudsprickor mm. Slipar huden, går igenom vad som behövs mellan behandlingstillfällena med tex fotkräm mm.

Behandlingen tar ca 60 min men kostnaden för behandlingar är ej räknad på tid.

 

Fotvård som friskvård, momsbelagd 820kr

Denna behandling passar perfekt för dig som vill utnyttja friskvårdsbidraget du får genom ditt jobb. Först får du ett avkopplande och uppmjukande fotbad, därefter en fotvård och en fot- och underbensmassage, vi går igenom vad man kan tänka på mellan behandlingarna.

 

Klassisk delvårdsbehandling 500kr

I denna behandling riktar vi oss på ett specifikt område, som till exempel närliggande, eller en förhårdnad eller annat enstaka område.

 

Behandling av fotvårtor 350kr

Första besöket gör jag en koll på om det är en vårta, på vilken behandlingsform vi ska använda och informera utifrån hur vi ska gå vidare. Jag tar bort kringliggande förhårdnad, lägger på vårtmedel som passar, och ger egenvårdsrekommendationer till nästa besök. Denna behandling kan endast bokas per telefon. Välkommen att ringa!

 

Vårtbehandling fortsättning 220kr

Vi fortsätter att jobba med vårt/vårtorna genom att jag stöttar förhårdnader som bildats och lägger på utvalt vårtmedel, och kan också utvärdera hur hemmavården fungerar. Denna behandling är ca 15min

 

Nageltrångsbehandling 450kr

Den här behandlingen kan bokas per telefon

Behandlingen börjar (oftast) med ett fotbad för att mjuka upp nagel och hud för att underlätta behandlingen. Jag undersöker och behandlar nageltrånget med passande metod. Ofta kan det behövas flera behandlingstider (ingår ej i detta pris)

 

Tillsyn Nageltrång 250kr

Följer upp hur det ser ut och hur vi ska gå vidare i behandlingen av nageltrånget. Ca 15 min


Tillsyn specifikt ärende 170kr

Tillsyn på redan gjord behandling. Omläggning och dyl.

 

Massage fot och underben 500kr

Ett avslappnande fotbad med efterföljande fot och underbensmassage med anpassad kräm/olja. Meddela gärna allergier. Ca 40 min


Diamantbehandling 870kr

Ett avkopplande och uppmjukande fotbad med footpeeling , en hel fotvårdsbehandling, massage fot och underben, lackade naglar(få med lacket hem)